Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Dan zagrebačke odbojke
Dan zagrebačke odbojke
Dan zagrebačke odbojke jedinstveni je događaj u zagrebačkom sportu, dan kada se održava svečana podjela odličja najboljim ekipama na Prvenstvu Grada Zagreba i u zagrebačkim odbojkaškim ligama svih mlađih dobnih kategorija.  Kruna je to rada Zagrebačkog odbojkaškog saveza i svih zagrebačkih odbojkaških klubova koji su se tijekom cijele natjecateljske sezone okupljali u Domu odbojke. U sezoni 2021/2022 čak 107 ekipa u 14 natjecateljskih liga svake je nedjelje dokazivalo svoju kvalitetu kako bi ostvarili što bolji plasman i zaslužili biti na pobjedničkom postolju na ovaj svečani dan zagrebačke odbojke.

Ova subota je bila posvećena upravo njima, ponajboljim ekipama Grada Zagreba o čijoj kvaliteti svjedoče i činjenice da su na prvenstvima Hrvatske za mlađe dobne kategorije osvajači odličja upravo klubovi Grada Zagreba te da većinu reprezentativaca u mlađim dobnim kategorijama čine odbojkaši i odbojkašice zagrebačkih klubova. 

Svoju podršku mladim sportašima i klubovima dali su i uvaženi gosti državnih i gradskih institucija, gospođa Olja Jurlina, ispred Ministarstva turizma i sporta, gospodin Milan Čolić, voditelj odjela za programe sporta Grada Zagreba, gospodin Vjekoslav Šafranić, predsjednik SSGZ-a, gospodin Tomislav Stojak, glavni tajnik SSGZ-a te gospođica Vesna Jelić ispred Hrvatskog odbojkaškog saveza. 

Zagrebački odbojkaški savez iznimno je ponosan na rad svojih klubova i na njihovim postignućima te im čestitamo na još jednoj odlično odrađenoj sezoni.

Fotografije sa svečane dodjele odličja možete pogledati na facebook stranici Zagrebačkog odbojkaškog saveza.

 

23. 5. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 28. lipnja 2022., 2,45
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem