Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
TURNIR TROFEJ ZAGREBA 2022 – 1. MEMORIJAL VINKO DOBRIĆ
TURNIR TROFEJ ZAGREBA 2022 – 1. MEMORIJAL VINKO DOBRIĆ

Nakon dvije godine stanke uzrokovane ograničenjima koje je nametnula pandemija virusa COVID-19, Zagrebački odbojkaški savez veseli se ponovnom obnavljanju tradicije te s ponosom najavljujemo novo izdanje našeg kadetskog turnira „Trofej Zagreba“ koji će se održati od 03.-05.06.2022. godine u Domu odbojke Bojan Stranić.

Od ove godine „Trofej Zagreba“ postati će ujedno i memorijalni turnir Vinka Dobrića-Caneta, idejnog začetnika i pokretača turnira, koji nas je nažalost napustio početkom godine. U spomen na sva njegova djela koja su unaprijedila zagrebačku i hrvatsku odbojku te trag koji je ostavio na generacijama odbojkaša i odbojkašica naša zadaća je nastaviti dalje s njegovom vizijom razvoja mladih igrača i igračica nastupima selekcije Zagreba na međunarodnim turnirima.

Na ovogodišnjem izdanju turnira „Trofej Zagreba 2022 – 1. Memorijal Vinko Dobrić“ muške i ženske gradske kadetske selekcije iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine odmjeriti će svoje snage na terenu i boriti se za titulu najboljih.

Ženski dio turnira ugostit će ekipu Ancone, Beograda, Čapljine, Karlovca, Novog Mesta, Srbije U14 te kadetsku i mlađe kadetsku ekipu Grada Zagreba.

Kod kadeta uz kadetsku i mlađe kadetsku ekipu Grada Zagreba nastupaju selekcije Beograda, Marsonie, Šempetera i Siska. Pozivamo Vas u Dom odbojke, podržite naše mlade odbojkaše i odbojkašice!

Raspored utakmica kadeta pogledajte ovdje.

Raspored utakmica kadetkinja pogledajte ovdje.

Live streaming utakmica koje se odigravaju na centralnom terenu možete gledati ovdje.

3. 6. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 28. svibnja 2023., 15,20
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem