Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
ODRŽAN TROFEJ ZAGREBA 2022. – 1. MEMORIJAL VINKO DOBRIĆ
ODRŽAN TROFEJ ZAGREBA 2022. – 1. MEMORIJAL VINKO DOBRIĆ

Proteklog vikenda, od 3. do 5. lipnja, u organizaciji Zagrebačkog odbojkaškog saveza u Domu odbojke Bojan Stranić održan je tradicionalni međunarodni turnir gradskih kadetskih selekcija Trofej Zagreba 2022. koji se od ove godine igra u spomen na njegovog utemeljitelja Vinka Dobrića. Na turniru je sudjelovalo šest muških i osam ženskih kadetskih selekcija. Grad Zagreb predstavljale su dvije muške, te dvije ženske selekcija.

Kod djevojaka na 16. Trofeju Zagreba za kadetkinje ekipa Beograda zauzela je prvo mjesto pobijedivši u finalu selekciju Zagreba. Reprezentacija Srbije U14  završila je na trećem mjestu svladavši ekipu Zagreb 2.

Muški dio turnira igrao se jednostrukim liga bod sustavom. Zadnja utakmica turnira odlučivala je o pobjedniku, a u njoj su se susrele ekipe Zagreba i Beograda. Nažalost, naša gradska selekcija nije uspjela obraniti naslov prvaka turnira, te je upisala poraz 0:2 od ekipe Beograda.

Za najbolje pojedince turnira proglašene su sljedeće igračice i igrači:

Najbolji organizator igre: Nadja Ristić (Srbija U14) i Bogdan Miladinović (Beograd)
Najbolji napadač: Lana Mijačić (Beograd) i Aleksa Starović (Beograd)
Najbolji igrač: Staša Stamenković (Beograd) i Ignjat Dopuđ (Beograd)

Konačan poredak KADETKINJE:
1. Beograd
2. Zagreb
3. Srbija U14
4. Zagreb 2
5. Karlovac
6. Novo Mesto
7. Easter Volley Angels Ancona
8. Čapljina

Konačan poredak KADETI:
1. Beograd
2. Zagreb
3. Šempeter
4. Marsonia Slavonski Brod
5. Zagreb 2
6. Sisak
6. 6. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 22. rujna 2022., 12,57
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem