Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Započelo Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku
Započelo Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku

Kao i svake godine dolaskom lijepog vremena odbojkaška natjecanja Grada Zagreba sele se na pijesak. Novo pjeskaška sezona krenula je proteklog vikenda na pješčanim terenima Jarun koji su bili domaćin prvog turnira Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku u kategoriji najmlađih kadetkinja i kadetkinja.

Kod najmlađih kadetkinja za prvi turnir najspremnije su bile Ana Micek i Tara Radoš (ŽKOP Jarun) koje su u finalu svladale klupske kolegice Karlu Gulin i Anu Radeljić rezultatom 2:1 (15:5, 10:15, 17:15). U borbi za treće mjesto par Sara Gulin/Tara Radojičić (KOP Vrapče) rezultatom 2:0 (15:10, 15:11) pobijedile su par Tena Butorac/Luna Milašinović (KOP Zagreb).

Par Boršić/Sedlar (KOP Vrapče) okitio se zlatom u kategoriji kadetkinja. U uzbudljivom finalu bile su bolje od para Uzun/Horvat (ŽKOP Jarun) te slavile rezultatom 2:1 (12:21, 21:12, 15:10). Barbara Balešić Jović (ŽKOP Jarun) ovaj turnir odigrala je u paru s Anom Hanžić (KOP Zagreb) te pobjedom od 2:0 (21:13, 21:16) nad parom Ira Bajić/Lena Jakopčević (KOP Zagreb) sa svojom novom partnericom uzela brončanu medalju.
13. 6. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 22. rujna 2022., 12,57
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem