Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Odbojkašice srebrne na Turniru 4 grada u Ljubljani
Odbojkašice srebrne na Turniru 4 grada u Ljubljani
 

Od 25.-28.6.2022. godine, Ljubljana je bila domaćin tradicionalnog, 25. po redu, Turnira 4 grada na kojem se mladi sportaši (2006. i mlađi) iz Bratislave, Budimpešte, Ljubljane i Zagreba natječu u šest sportova: atletici, stolnom tenisu, ženskoj košarci, ženskoj odbojci, muškom rukometu i muškom nogometu. Radi se o sportskom projektu gradskih uprava četiri grada kojem je cilj upoznavanje kulturno-povjesnih znamenitosti grada domaćina, te jačanje prijateljstva, ne samo mladih sportaša, već i gradskih uprava. 

 

U tri dana natjecanja, pomlađena ženska odbojkaška selekcija Grada Zagreba ostvarila je dvije pobjede (Budimpešta, Bratislava) i jedan poraz (Ljubljana) i osvojila 2. mjesto. Veliki je to uspjeh mladih odbojkašica od kojih će većina i sljedeće godine imati priliku pokazati svoj napredak na ovom turniru, a čiji će domaćin biti Grad Zagreb. Za selekciju su nastupile Maša Antolić, Iva Lucija Caušević, Anamarija Čižmar, Franka Golemac, Antonija Gulin, Tara Horvat, Tara Kčira, Korina Kovač, Jana Gita Kovačević, Nika Marušić, Marija Piškor i Tia Maria Rašić.

 

Odlični rezultati zagrebačkih sportaša i u ostalim sportovima, osigurali su da Grad Zagreb i ove godine bude prvi u ukupnom plasmanu. 

 

28. 6. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 6. srpnja 2022., 21,25
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem