Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Upis u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke
 Upis u Program osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke

Sportsko učilište – ustanova za obrazovanje odraslih u suradnji sa Zagrebačkim odbojkaškim savezom organizira provedbu Programa osposobljavanja za poslove trenera/ice odbojke. Po završetku programa osposobljavanja svaki polaznik dobiva uvjerenje (javni dokument) o osposobljavanju za poslove trenera/ice odbojke koje se upisuje u e-radnu knjižicu te time stječe dodatno zvanje trenera/ice odbojke.

Popunjenu prijavnicu-upisnicu potrebno je poslati do 13. listopada 2022. putem e-maila na adresu sport.uciliste@gmail.com.

Više informacija pročitajte ovdje.

Prijavnicu-upisnicu preuzmite ovdje.
19. 9. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 22. rujna 2022., 12,57
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem