Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Hrvatski institut za kineziologiju u suradnji sa Kineziološkim fakultetom u Zagrebu objavio je POZIV za upis polaznika u program osposobljavanja za voditelja/voditeljicu (trenera) ODBOJKE.
Hrvatski institut za kineziologiju u suradnji sa Kineziološkim fakultetom u Zagrebu objavio je POZIV za upis polaznika u program osposobljavanja za voditelja/voditeljicu (trenera) ODBOJKE.

Nakon uspješno školovane četiri generacije trenera odbojke objavljujemo natječaj za upis sljedeće obrazovne skupine. Jedna od najvažnijih značajki programa je veliki broj različitih predavača s domaćim i stranim trenerskim iskustvom koji osigurava kvalitetu istog. Ovom prilikom pozivamo vas da se prijavite na natječaj i budete dio pete generacije polaznika.

Navedeni program predstavlja osnovnu (početnu) razinu osposobljenosti za obavljanje stručnih poslova u odbojci (sukladno Zakonu o športu RH).

Trajanje programa:
Program osposobljavanja realizirat će se provedbom nastavnog plana i programa u trajanju od 300 sati, a sama nastava održat će se na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. Nastavni program biti će realiziran u periodu od studenog 2022. do lipnja 2023. godine. O tijeku nastave polaznici će biti pravovremeno obaviješteni.

Uvjeti upisa:
   • minimalno završena srednja škola
   • navršenih 18 godina života
   • minimalno 5 godina bavljenja odbojkom
   • specifične vještine i znanja iz odbojkaške tehnike koje je polaznik stekao kroz 
     neformalno učenje i koja dokazuje kroz prijemni ispit

Prijava na natječaj i potrebni dokumenti:
   • kratki životopis
   • ispunjena prijavnica - upisnica u program osposobljavanja (www.hik-kif.eu/odbojka)
   • digitalna preslika domovnice
   • digitalna preslika osobne iskaznice
   • digitalna preslika rodnog lista (izvadak iz matične informacije knjige rođenih)
   • digitalna preslika svjedodžbe ili diplome kao dokaz o prethodno završenoj
     srednjoj školi ili višoj, odnosno visokoj školi
   • potvrda Hrvatskog odbojkaškog saveza ili odbojkaškog kluba o minimalno 5
     godina bavljenja odbojkom

Cijena PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA za obavljanje poslova voditelja/voditeljice odbojke na osnovu grupe do 12 polaznika, iznosit će 7.500,00 kuna (prijemni ispit 500 kn i školarina 7000 kn). (plaćanje se može izvršiti u cijelosti ili u obrocima - do 6 obroka)

Rok za prijave na natječaj je 15. listopada 2022. godine do 16:00 sati. Dokumenti se šalju u DIGITALNOM OBLIKU na e-mail: kristina.rodic@kif.unizg.hr i hrvoje.borovina@kif.unizg.hr s naznakom „ZA NATJEČAJ - PROGRAM OSPOSOBLJAVANJA - ODBOJKA“ najkasnije do 15. listopada 2022. godine do 16:00 sati. Svi kandidati bit će obaviješteni o ispunjavanju uvjeta natječaja putem e-mail adrese neposredno nakon poslane prijave, a najkasnije do 16. listopada 2022. godine.

Više informacija pročitajte ovdje.
Prijavnicu-upisnicu možete preuzeti ovdje.
Zamolbu za priznavanje dijela programa preuzmite ovdje.

22. 9. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 22. rujna 2022., 12,57
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem