Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Završeno Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku
Završeno Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku

Kao i svake godine tijekom ljetnih mjeseci Zagrebački odbojkaški savez organizirao je Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku. Bila je to idealna prilika mladim sportašima da se okušaju u najatraktivnijem ljetnom sportu i produže natjecateljsku sezonu. Ovogodišnje Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku započelo je u lipnju te je kroz devet turnira polučilo ponajbolje parove i klubove za 2022. godinu. Tereni odbojke na pijesku u Sigetu, Vrapču i na Jarunu ponovno su bili odlični domaćini za ukupno 53 para u mlađim dobnim kategorijama.

Pješčani tereni odbojke na pijesku Vrapče ugostili su naše laureate te su im uručene nagrade za ukupni pojedinačni i klupski poredak na Prvenstvu Zagreba 2022.

Najmlađe kadetkinje
1. Micek Ana/ Radoš Tara
2. Bobić Sonja/ Barišić Gabi
3. Gulin Karla/Radeljić Ana
Ukupni poredak klubova:
1. ŽKOP Jarun
2. KOP Zagreb
3. KOP Vrapče

Mlađe kadetkinje
1. Novak Luana/ Hanžić Ana
2. Bajić Ira / Jakopčević Lena
3. Gjaić Monika/ Ucović Iva
Ukupni poredak klubova:
1. KOP Zagreb
2. ŽKOP Jarun
3. KOP Vrapče

Kadetkinje:
1. Horvat Tara / Uzun Tina
2. Bajić Ira / Jakopčević Lena
3. Novak Luana/ Hanžić Ana
Ukupni poredak klubova:
1. ŽKOP Jarun
2. KOP Zagreb  
3. KOP Vrapče

22. 9. 2022.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 22. rujna 2022., 12,57
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem