Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Darko Antunović novi je predsjednik Zagrebačkog odbojkaškog saveza
Darko Antunović novi je predsjednik Zagrebačkog odbojkaškog saveza

Na Izbornoj skupštini Zagrebačkog odbojkaškog saveza, koja je održana u srijedu 10. svibnja 2023. godine u prostorijama Sportskog saveza Grada Zagreba, izabran je novi predsjednik g. Darko Antunović.

Nasljednik Mire Pavlovića, predsjednika koji je punih osam godina bio na čelu Zagrebačkog odbojkaškog saveza i s udruženim članicama napravio velike pozitivne pomake za odbojkaški sport Grada Zagreba, dobio je jednoglasnu potporu svih članica. Darko Antunović iza sebe ima ogromno iskustvo u upravljačkim sportskim strukturama. Nakon bogate igračke karijere i funkcije sportskog direktora u Beču, vraća se u Zagreb i preuzima sportski dio upravljanja u najtrofejnijem hrvatskom odbojkaškom klub HAOK Mladost.

Nakon izbora, novi predsjednik Darko Antunović zahvalio se skupštinarima na ukazanom povjerenju te naglasio da i dalje, sve članice, zajedničkim snagama trebaju nastaviti unaprjeđivati odbojkaški sport u Gradu Zagrebu ali i šire.

11. 5. 2023.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 28. svibnja 2023., 15,20
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem