Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Dan zagrebačke odbojke 2023
Dan zagrebačke odbojke 2023
I ove godine, u organizaciji Zagrebačkog odbojkaškog saveza, održan je Dan zagrebačke odbojke, jedinstveni događaj u zagrebačkom sportu kada se održava svečana podjela odličja najuspješnijim ekipama na Prvenstvu Grada Zagreba i u zagrebačkim odbojkaškim ligama svih mlađih dobnih kategorija. Kruna je to rada Zagrebačkog odbojkaškog saveza i svih zagrebačkih odbojkaških klubova koji su se tijekom cijele natjecateljske sezone okupljali u Domu odbojke. U sezoni 2022./2023. čak 135 ekipa u 14 natjecateljskih liga svake je nedjelje dokazivalo svoju kvalitetu kako bi ostvarili što bolji plasman i zaslužili biti na pobjedničkom postolju na ovaj svečani dan zagrebačke odbojke.

Ova subota je bila posvećena upravo njima, ponajboljim ekipama Grada Zagreba o čijoj kvaliteti svjedoče i činjenice da su na prvenstvima Hrvatske za mlađe dobne kategorije osvajači odličja upravo klubovi Grada Zagreba te da većinu reprezentativaca u mlađim dobnim kategorijama čine odbojkaši i odbojkašice zagrebačkih klubova. 

Svoju podršku mladim sportašima i klubovima, uz Darka Antunovića, predsjednika Zagrebačkog odbojkaškog saveza, dali su i uvaženi gosti državnih i gradskih institucija, g. Tomislav Družak, državni tajnik Ministarstva turizma i sporta, g. Milan Čolić, izaslanik gradonačelnika i voditelj odjela za programe sporta Grada Zagreba, g. Vjekoslav Šafranić, predsjednik Sportskog saveza Grada Zagreba, gđa Suzana Šop, v.d. glavne tajnice Sportskog saveza Grada Zagreba te gđa Katarina Barun Šušnjar, predstavnica Hrvatskog odbojkaškog saveza. 

Zagrebački odbojkaški savez iznimno je ponosan na rad svojih klubova i na njihovim postignućima te im čestitamo na još jednoj odlično odrađenoj sezoni.

Fotografije sa svečane dodjele odličja možete pogledati na facebook stranici Zagrebačkog odbojkaškog saveza.
21. 5. 2023.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 18. travnja 2024., 11,50
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem