Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
I juniorke krenule sa sezonom na pijesku
I juniorke krenule sa sezonom na pijesku

Proteklog vikenda krenulo je juniorsko Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku, a mlađi kadeti i mlađe kadetkinje odigrali su utakmice 2. turnira.

KOP Vrapče ugostio je ženski dio natjecanja te je, nakon 25 odigranih utakmica u mlađe kadetskoj kategoriji te 10 u juniorskoj, ostvaren sljedeći poredak:


Mlađe kadetkinje - 1. turnir

1. Hanžić Ana / Jakopčević Lena (ŽKOP Jarun)
2. Furčić Helena / Bobić Sonja (ŽKOP Jarun)
3. Micek Ana / Radoš Tara (ŽKOP Jarun)

Juniorke - 1. turnir

1. Horvat Tara / Uzun Tina (ŽKOP Jarun)
2. Kčira Tara / Piškor Marija  (ŽKOP Jarun)
3. Rašić Tia Maria / Petković Jana (KOP Siget)

Mlađi kadeti svoj drugi turnir ponovno su igrali na pješčanim terenima Jarun na kojima se čak 12 parova borilo za postolje. Sad već uigrani tandemi Gulin/Petričec i Rosandić/Bagarić ponovno su se susreli u finalu u kojem su i ovog puta rezultatom 2:1 (21:12, 19:21, 15:13) bolji bili Karlo i Patrick, te je ostvaren sljedeći konačni plasman 2. turnira za mlađe kadete:

Mlađi kadeti – 2. turnir

1. Karlo Gulin / Patrick Petričec KOP Zagreb
2. Jakov Rosandić / Ante Bagarić KOP Zagreb
3. Mateo Medvidović / Sven Eder KOP Zagreb

12. 6. 2023.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 22. svibnja 2024., 8,20
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem