Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Ovaj tjedan na RSC Jarun završni turniri Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Ovaj tjedan na RSC Jarun završni turniri Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku

Pješčani tereni odbojke na pijesku RSC Jarun ovoga su tjedna domaćin završnih turnira Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku za mlađe dobne kategorije.

Završnica je krenula jučer s natjecanjem za najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje. Svoje natjecanje su završili najmlađi kadeti u kojem je par Mateo Medvidović/Sven Eder ponovno pokazao svoju dominaciju na pijesku i okitio se trećim zlatom ove sezone. Oni su, nakon nešto lošije odigranog prvog seta, rezultatom 2:1 (14:16, 15:12, 15:8) svladali par Ante Bagarić/Jakov Rosandić. U borbi za treće mjesto Pavao Mišin i Niko Pelin bili su bolji od Maka Glavaša i Luke Galovića.

Danas su na rasporedu završne utakmice za najmlađe kadetkinje te turnir za kadetkinje. Ukoliko vremenske prilike dopuste u srijedu sa svojim djelom završnog turnira kreću mlađe kadetkinje i kadeti, a u četvrtak se mlađim kadetkinjama i njihovoj završnici pridružuju i mlađi kadeti.

29. 8. 2023.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 24. svibnja 2024., 8,47
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem