Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
TEČAJ OSPOSOBLJAVANJA ZA ZVANJE GRADSKI ODBOJKAŠKI SUDAC
TEČAJ OSPOSOBLJAVANJA ZA ZVANJE GRADSKI ODBOJKAŠKI SUDAC
Udruga sudaca Zagrebačkog odbojkaškog saveza poziva Vas na tečaj osposobljavanja za zvanje Gradski odbojkaški sudac. Tečaj će se održati u ponedjeljak, 4. prosinca 2023. godine s početkom u 19:00 sati, u prostorijama Sportskog saveza Grada Zagreba, Savska cesta 137, Zagreb, razina -1.

Kotizaciju u iznosu od 40,00 EUR potrebno je uplatiti na račun Udruge sudaca Zagrebačkog odbojkaškog saveza, a prijavu za dolazak na seminar kao i kopiju uplate kotizacije poslati na e-mail: udruga.sudaca.zos@gmail.com (IBAN: HR4723600001101449656). U opis plaćanja molimo da navedete ime kandidata i naznaku da se uplata odnosi na tečaj za odbojkaškog suca.

Molimo da svoj dolazak na tečaj, kao i potvrdu uplate kotizacije, pošaljete na email adresu udruga.sudaca.zos@gmail.com najkasnije do petka, 1. 12. 2023. godine.

19. 11. 2023.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 8. srpnja 2024., 17,18
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem