Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Božićni turnir 2023
Božićni turnir 2023

Kao i svake godine u ovo predbožićno vrijeme Zagrebački odbojkaški savez organizira tradicionalni Božićni turnir. Prilika je to mladim sportašima i sportašicama mlađe kadetskog uzrasta da odmjere snage sa svojim vršnjacima iz drugih gradskih selekcija i klubova iz Hrvatske i okruženja.

14. Božićni turnir gradskih mlađe kadetskih selekcija održat će se 16. i 17.12.2023. godine u Domu odbojke Bojan Stranić. Na ovogodišnjem izdanju nastupit će 10 ženskih i 3 muške ekipe, ove godine samo hrvatske ekipe.

Detaljne informacije o sudionicima turnira i rasporedu utakmica možete pogledati u Biltenu turnira, a rezultati natjecanja ažurirat će se na stranicama Zagrebačkog odbojkaškog saveza odmah po završetku svake pojedine utakmice.

BILTEN
REZULTATI - MLAĐI KADETI
REZULTATI - MLAĐE KADETKINJE

 

15. 12. 2023.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 8. srpnja 2024., 17,18
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem