Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Mlađe dobne reprezentacije na turniru u Italiji
Mlađe dobne reprezentacije na turniru u Italiji

Hrvatska muška kadetska reprezentacija i hrvatska ženska mlađe kadetska reprezentacija proteklog vikenda sudjelovale su na međunarodnom turniru  Winter Cup Pordenone. Turnir u Italiji bio je za uzrast 2007. godište ali je kod ženske reprezentacije odlučeno da se ide s mlađom generacijom, 2009. i mlađe, kako bi se okupio uzrast u tom godištu, vidjelo se s kakvim igračkim kadrom se raspolaže te na vrijeme krenulo s dodatnim radom.

Žensku mlađe kadetsku reprezentaciju pod vodstvom trenerice Marije Anzulović i njene pomoćnice Ivone Obajdin činilo je čak sedam igračica iz zagrebačkih klubova: Iskra Aralica, Gabi Barišić, Sonja Bobić, Lucija Bule, Erin Ivezić, Lota Kalinski i Tara Radoš. Na svom prvom okupljanju i prvom internacionalnom turniru naša reprezentacija zauzela je sedmo mjesto.

Muškoj kadetskoj reprezentaciji i izborniku Tomislavu Mišinu ovaj turnir i pripreme uoći njega poslužile su kao priprema za drugi krug kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje se igra početkom travnja u Bibinjama kod Zadra. I u ovoj generaciji kadeta većina reprezentativaca dolazi iz Zagreba. Oliver Škorić Budimir, Jakov Šitum, Arman Smajlović, Arno Jurlina, Toni Mišura, Karlo Heigl i Stjepan Sokol sa svojim suigračima osvojili su peto mjesto na ovom jakom međunarodnom turniru.

 Izvor: www.hos-cvf.hr, HAOK Mladost Facebook page

26. 2. 2024.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 18. travnja 2024., 11,50
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem