Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Održana je završnica Prvenstva Grada Zagreb u odbojci za osnovne i srednje škole
Održana je završnica Prvenstva Grada Zagreb u odbojci za osnovne i srednje škole

Sportska dvorana Dubrava u srijedu, 20. ožujka bila je domaćin finalnih utakmica Prvenstva Grada Zagreba u odbojci za djevojčice i dječake 7. – 8. razreda osnovnih škola te za djevojke i mladiće srednjih škola.

Tijekom dana odigrane su 4 zanimljive i neizvjesne utakmice u kojima se 8 školskih sportskih društava borilo za titulu prvaka Grada Zagreba. Utakmice su odigrane pred prepunim tribinama i uz glasnu podršku navijača. Podsjećamo da će Grad Zagreb, Školu i Školski sportski savez Grada Zagreba na završnici Državnog prvenstva u Poreču predstavljati finalisti Prvenstva Grada Zagreba.

Cjelodnevni događaj pratili su učenici osnovnih i srednjih škola koji su uključeni u projekt Školskog sportskog saveza Grada Zagreba "Školski sportski novinar".

Najboljim ekipama i pojedincima nagrade su uručili predstavnici odbojkaškog sporta Anamarija Sabljić, (stručna tajnica Zagrebačkog odbojkaškog saveza), Marija Anzulović (trenerica ženskih gradskih selekcija), Katarina Barun – Šušnjar (predstavnica Hrvatskog odbojkaškog saveza) te igrači i igračice zagrebačke Mladost Marko Repek, Roko Vlašić, Mirta Freund i Matea Smoljan.

Utakmice su prenošene uživo preko ŠSSGZ TV-a, a možete ih pogledati na sljedećoj poveznici.

 

REZULTATI FINALNIH UTAKMICA

DJEČACI: OŠ MARINA DRŽIĆA – OŠ BARTOLA KAŠIĆA 2:0 (25:11, 25:13)
DJEVOJČICE: OŠ KAJZERICA – OŠ TITUŠA BREZOVAČKOG 1:2 (16:25, 25:13, 9:15)
MLADIĆI: I.GIMNAZIJA – PRIRODOSLOVNA ŠKOLA VLADIMIRA PRELOGA 0:2 (25:27, 16:25)
DJEVOJKE: PRIRODOSLOVNA ŠKOLA VLADIMIRA PRELOGA – GIMNAZIJA TITUŠA BREZOVAČKOG 2:0 (26:24, 25:20)

 

22. 3. 2024.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 18. travnja 2024., 11,50
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem