Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Selekcija ponovno zlatna u Anconi
Selekcija ponovno zlatna u Anconi

Međunarodni turnir Easter Volley u talijanskoj Anconi i ove godine okupio je nevjerojatan broj ekipa u više dobnih kategorija, njih čak 128. Nama je kao i prošle godine najzanimljiviji bio dio turnir za dobnu kategoriju U16 u kojoj je nastupila naša zagrebačka selekcija. Čak 40 ekipa u tri natjecateljska dana borilo se za veliko finale. Naših 12 igračica zagrebačke selekcije u tome je uspjelo!

Sonja Bobić, Petra Derniković, Franka Golemac, Ana Hanžić, Erin Ivezić, Mia Mihaljević,  Luna Milašinović, Bruna Piteša, Tara Radoš, Nina Srhoj, Emilie Stojić i Roza Valčić odigrale su 8 utakmica i unatoč napornom ritmu zadržale su koncentraciju i odgovornost u igri i sve redom pobijedile. U finalu ih je dočekala talijanska Vicenca Volley koju su pobijedile s 2:0 (25:14, 25:20) i tako ponovile prošlogodišnji uspjeh i okitile se zlatom.

Na kraju turnira dodijeljene su i individualne nagrade. Od tri nagrade MVP dvije su otišle našim igračicama, Franki Golemac i Nini Srhoj a naš libero Mia Mihaljević proglašena je za najboljeg libera turnira U16.

Odlični rezultati naših selekcija na turnirima zasluga su dobrog rada zagrebačkih klubova i kvalitete zagrebačke odbojke te je ovo ujedno i zasluga svih trenera Grada Zagreba.

Čestitke svima!

 

31. 3. 2024.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 18. travnja 2024., 11,50
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem