Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
8. međunarodni Uskršnji turnir gradskih selekcija u maloj odbojci
8. međunarodni Uskršnji turnir gradskih selekcija u maloj odbojci

Zagrebački odbojkaški savez organizira 8. međunarodni Uskršnji turnir gradskih selekcija u maloj odbojci, koji će se održati u ponedjeljak, 1.04.2024. godine u Zagrebu, u Domu odbojke „Bojan Stranić“. Pravo nastupa imaju igrači i igračice rođeni 2011. godine i mlađi.

Kako se zadnjih četiri godine termin turnira poklapao s državnim prvenstvom u mini i maloj odbojci, i iz tog razloga nije bio organiziran, iznimno nam je drago da smo opet dobili priliku nastaviti tradiciju našeg turnira u maloj odbojci.

Na ovogodišnjem turniru sudjelovat će 8 muških i pet ženskih ekipa. U muškom djelu turnira naši dječaci odmjerit će snage s Velikom Goricom i našim sportskim prijateljima iz Slovenije, ekipama Calcit Volley, Črnuče, Krka Novo Mesto, Panvita Pomgrad, Šempeter i Žužemberk. Kod djevojčica uz Zagrebačku selekciju sudjelovat će djevojčice OK Daruvar, ŽOK Ivanec te dvije ekipe Ljubljane Vital.

Rezultate muškog djela turnira možete pratiti ovdje.
Rezultate ženskog djela turnira možete pratiti ovdje.

Naravno, svi ste sutra pozvani u Dom odbojke Bojan Stranić gdje će od 09:00 sati svoje snage odmjeriti nove mlade nade zagrebačke odbojke. Dođite i pružite im podršku!

31. 3. 2024.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 18. travnja 2024., 11,50
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem