Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Krenula nova sezona odbojke na pijesku za mlađe dobne kategorije
Krenula nova sezona odbojke na pijesku za mlađe dobne kategorije
Završetkom klupskih natjecanja u dvorani mladi igrači i igračice zagrebačkih klubova sele se na pijesak. Proteklog vikenda pješčani tereni u Vrapču bili su domaćin prvog turnira u novoj sezoni, a sezona je otvorena natjecanjem u kategoriji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja.

Mlađe kadetkinje natjecale su se u dva natjecateljska dana, ukupno 18 prijavljenih parova. Za prvi turnir najspremnije su bile Sara Gulin i Ema Marić (KOP Zagreb/ŽKOP Jarun) koje su u finalu svladale Iskru Aralica i Emu Duvnjak (ŽKOP Jarun) rezultatom 2:0 (21:19, 21:19). Kako par Kalinski/Horvat zbog kadetskih kvalifikacija nije mogao nastupiti u nedjelju par Nika i Petra Pocrnić (KOP Velika Gorica) osigurale su brončanu medalju i prve bodove za svoj klub.

U nedjelju su se u natjecanje uključili i mlađi kadeti. Od 7 prijavljenih parova kluba KOP Zagreb u finalu su se susreli par Rosandić/Eder i Mišin/Jonjić. Uzbudljivo i napeto finale pripalo je paru Mišin/Jonjić i to rezultatom 2:1 (19:21, 21:19, 15:13). U susretu za 3. mjesto Marin Dacer i Patrick Petričec u dva seta bili su bolji od para Medvidović/Bakić D.

20. 5. 2024.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 8. srpnja 2024., 17,18
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem