Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
NOVOSTI  
 
Zadnji tjedan lipnja okupio pjeskaše svih mlađe dobnih kategorija.
Zadnji tjedan lipnja okupio pjeskaše svih mlađe dobnih kategorija.
Najmlađe kadetkinje krenule su prve, u nedjelju 23. lipnja na pješčanim terenima Siget. Okupilo se ukupno 12 parova. Pobjednice prvog turnira Tara Radojičić i Ena Guina (KOP Siget) ni ovaj put nisu dozvolile iznenađenje te su bez većih problema došle do finala u kojem su bile boje od para Duvnjak /Klepić (ŽKOP Jarun). Par Ivezić/Premec (KOP Zagreb) ovaj put se borio za broncu koju je i osvojio pobijedivši par Smoljan/Ferderber (ŽKOP Jarun).

3. turnir mlađih kadeta odigrao se isti dan te je par kojeg čine Mak Glavaš i Pavao Mišin rezultatom 2:0 bio uspješniji od svojih kolega iz KOP Zagreb Luke Galovića i Bojana Brkića.

Svoj treći turnir odigrale su i mlađe kadetkinje na pješčanim terenima Vrapče. Pobjednice prošlog turnira Iskra Aralica i Ema Duvnjak ovaj put morale su se zadovoljiti srebrnom medaljom. Naime, u finalnom susretu s druge strane mreže dočekale su ih Tara Radojičić i Dora Golub koje su odnijele pobjedu 2:1 (18:21, 21:16, 15:9). Sara Gulin i Ema Marić bile su bolje od velikogoričkog para Pocrnić, sestara Nike i Petre, protiv kojih su slavile s 2:0 (21:18, 23:22).

Tereni na Jarunu ugostili su ponajbolje zagrebačke kadete i kadetkinje. Toni Mišura i Oliver Škorić Budimir osvojili su 2. ovogodišnji turnir u kadetskom uzrastu pobijedivši u finalu Jakova Rosandića i Svena Edera rezultatom 2:0 (21:10, 21:9). Borba za broncu otišla je u 3. set u kojem su Juraj Baldaš i Dario Pavlešev (KOP Velika Gorica) bili bolji od Ante Bagarića i Matea Medvidovića (KOP Zagreb) s 2:1 (21:10, 21:23, 15:5).

Kadetkinje su u 2. turniru imale teži put, s više utakmica do plasmana u završnicu. Lena Jakopčević se opet našla sa zlatom oko vrata ali ovaj put joj je partnerica bila Tia Maria Rašić. U finalu su bile bolje od Ane Hanžić i Sonje Bobić rezultatom 2:1 (21:18, 13:21, 15:11). Iskra Aralica i Ema Duvnjak okitile su se broncom.

Tjedan na pijesku završio je s juniorima i juniorkama koji su odigrali svoj 1. ovogodišnji turnir. Nakon osvojenog kadetskog turnira par Mišura/Škorić ponovno je u finalu pobijedio par Rosandić/Eder. U borbi za 3. mjesto Marin Dacer i Damjan Cvitanović bili su bolji u dva seta od Ante Bagarića i Matea Medvidovića. Kod juniorki na postolju su kao i kod kadetkinja sa zlatom oko vrata stale par Rašić/ Jakopčević a srebrne su bile Hanžić/Bobić. Treće mjesto pripalo je paru Novak/Golub.

1. 7. 2024.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 8. srpnja 2024., 17,18
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem