Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
ODBOJKA NA PIJESKU  
 

NATJECANJA - ODBOJKA NA PIJESKU
  Rezultati i ukupni plasman - najmlađe kadetkinje
  Rezultati i ukupni plasman - mlađe kadetkinje
  Rezultati i ukupni plasman - kadetkinje
  Rezultati - juniorke
  Kalendar natjecanja u odbojci na pijesku 2022
  Propisnik Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
 
OBRASCI - ODBOJKA NA PIJESKU
  Obrazac za kolektivnu licencu
  Zahtjev za registraciju igrača odbojke na pijesku
 
S pijeskom startale mlađe kadetkinje i juniorke
S pijeskom startale mlađe kadetkinje i juniorke

Proteklog tjedna održana su četiri turnira Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku za mlađe dobne kategorije. Tjedan je započeo s 1. turnirom za juniorke i mlađe kadetkinje koje je na svojim pješčanim terenima 28. i 29. lipnja ugostio domaćin KOP Vrapče. Nakon odigranog turnira konačan poredak je: 

Mlađe kadetkinje - 1. turnir
1. Monika Gjaić / Iva Ucović (KOP Vrapče)
2. Barbara Balešić Jović / Ivona Bajić (KOP Zagreb/ ŽKOP Jarun)
3. Ira Bajić / Lena Jakopčević (KOP Zagreb)

Juniorke - 1. turnir
1. Ema Čuček / Lucija Vukov (KOP Siget)
2. Tara Sedlar / Iva Ucović (KOP Vrapče)
3. Nika Ševerdija / Hana Ševerdija (KOP Siget)

Najmlađe kadetkinje i kadetkinje ponovno su borbu za plasman vodile na pješčanim terenima Jarun. Unatoč visokim temperaturama u petak i subotu se na terenima vodila bitka za svaki poen te su ostvareni sljedeći plasmani: 

Najmlađe kadetkinje - 2. turnir
1. Tara Radoš / Ana Micek (ŽKOP Jarun)
2. Sonja Bobić / Gabi Barišić (ŽKOP Jarun)
3. Ana Radeljić / Karla Gulin (ŽKOP Jarun)

Kadetkinje - 2. turnir 
1. Tara Horvat / Tina Uzun (ŽKOP Jarun) 
2. Barbara Balešić Jović / Lena Jakopčević (ŽKOP Jarun) 
3. Maša Antolić / Iva Ucović (KOP Vrapče)
4. 7. 2022.
 
Započelo Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku
Započelo Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku
Kao i svake godine dolaskom lijepog vremena odbojkaška natjecanja Grada Zagreba sele se na pijesak. Novo pjeskaška sezona krenula je proteklog vikenda na pješčanim terenima Jarun koji su bili domaćin prvog turnira Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku u kategoriji najmlađih kadetkinja i kadetkinja.

Kod najmlađih kadetkinja za prvi turnir najspremnije su bile Ana Micek i Tara Radoš (ŽKOP Jarun) koje su u finalu svladale klupske kolegice Karlu Gulin i Anu Radeljić rezultatom 2:1 (15:5, 10:15, 17:15). U borbi za treće mjesto par Sara Gulin/Tara Radojičić (KOP Vrapče) rezultatom 2:0 (15:10, 15:11) pobijedile su par Tena Butorac/Luna Milašinović (KOP Zagreb).

Par Boršić/Sedlar (KOP Vrapče) okitio se zlatom u kategoriji kadetkinja. U uzbudljivom finalu bile su bolje od para Uzun/Horvat (ŽKOP Jarun) te slavile rezultatom 2:1 (12:21, 21:12, 15:10). Barbara Balešić Jović (ŽKOP Jarun) ovaj turnir odigrala je u paru s Anom Hanžić (KOP Zagreb) te pobjedom od 2:0 (21:13, 21:16) nad parom Ira Bajić/Lena Jakopčević (KOP Zagreb) sa svojom novom partnericom uzela brončanu medalju.
13. 6. 2022.
 
Počinje Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku 2022
Počinje Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku 2022U nadolazećim mjesecima Zagrebački odbojkaški savez organizira pojedinačno i klupsko Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku. Prvenstvo Zagreba odigrava se kao istodobno natjecanje parova i natjecanje klubova. Za svaku mlađu dobnu kategoriju organizirati će se niz od tri turnira, dok će seniori i seniorke odigrati jedan turnir. Natjecanje započinje ovog vikenda 11./12.6.2022. na terenima odbojke na pijesku na Jarunu (malo jezero) u kategoriji najmlađih kadetkinja i kadetkinja. Više informacija dostupno je linku odbojke na pijesku.
9. 6. 2022.
 
Proglašeni najbolji pjeskaši i pjeskašice Prvenstva Zagreba 2021
Proglašeni najbolji pjeskaši i pjeskašice Prvenstva Zagreba 2021
Još jedna sezona odbojke na pijesku je iza nas. Ono što nas posebno veseli u ovoj sezoni je najveći broj prijavljenih parova i odigranih utakmica na dosadašnjim izdanjima Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Na terenima odbojke na pijesku u Sigetu, Vrapču i na Jarunu ove sezone odigrala se 251 utakmica, na suprotnim stranama terena gledalo se ukupno 89 parova u svim dobnim kategorijama. Rezultat je to zajedničkog djelovanja zagrebačkih klubova odbojke na pijesku i Zagrebačkog odbojkaškog saveza.


U subotu su pješčani tereni odbojke na pijesku Vrapče ugostili naše laureate kojima su podijeljene nagrade za ukupni pojedinačni i klupski poredak na Prvenstvu Zagreba 2021.

Konačni poredak možete pogledati ovdje.

Galeriju fotografija možete pogledati ovdje.

13. 9. 2021.
 
Gulin i Bajić pobjednice Kids Beach Open turnira
Gulin i Bajić pobjednice Kids Beach Open turnira
U subotu je na terenima Vrapče održan prvi Kids Beach Open – Zagreb 2021 turnir za najmlađe kadetkinje. Ovaj turnir pilot je projekt kojeg su pokrenuli Zagrebački odbojkaški savez i njegovi klubovi odbojke na pijesku. Njegova posebnost je povećanje službenih dimenzija terena u ovoj uzrasnoj kategoriji. Naime, slušajući povratne informacije trenera i sportaša koji nastupaju u ovoj uzrasnoj kategoriji, došlo se do zaključka da bi malo proširenje terena za ovu uzrasnu kategoriju omogućilo bolju sportsku izvedbu za mlade igrače i igračice, ali i lakšu kasniju prilagodbu prilikom prelaska na teren standardnih dimenzija.

Svoj status najboljih u ovoj kategoriji i ovaj put su opravdale Antonija Gulin i Ira Bajić (KOP Zagreb) koje su u finalnom meču pobijedile Maju Šuler i Kim Kosor (KOP Vrapče). U utakmici za treće mjesto par Ćevid/Balešić Jović (ŽKOP Jarun) bio je bolji od para Novak/Jakopčević (KOP Zagreb).
13. 9. 2021.
 
Kids Beach Open – Zagreb 2021
Kids Beach Open – Zagreb 2021
Tijekom ljetnih mjeseci Zagrebački odbojkaški savez organizirao je Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku za sve dobne kategorije. Nakon odigranih turnira poznati su pojedinačni i klupski pobjednici te je došlo vrijeme da se ponajbolji nagrade. Pješčani tereni odbojke na pijesku Vrapče domaćin su svečane podjele koja je planirana za sutra, subota 11.09.2021., s početkom u 12:30.


No, prije same svečane podjele, na terene izlaze naše najmlađe pjeskašice koje će odigrat završni turnir ove sezone. Kids Beach Open – Zagreb 2021 naziv je ovog turnira koji počinje u 09:00 sati. Zagrebački odbojkaški savez i njegovi klubovi odbojke na pijesku posljednjih godina ulažu znatne napore u revitalizaciju odbojke na pijesku te je pokušavaju približiti što većem broju najmlađih odbojkaša i odbojkašica. Sve to prepoznali su i mediji, te nas sutra s javljanjem uživo na terenima u Vrapču prati i HRT u svojoj emisiji Dobro jutro Hrvatska. Budite s nama i podržite nas na pješćanim terenima Vrapče.

10. 9. 2021.
 
Početak natjecanja u odbojci na pijesku
Početak natjecanja u odbojci na pijesku U nadolazećim mjesecima Zagrebački odbojkaški savez organizira pojedinačno i klupsko Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku. Prvenstvo Zagreba odigrava se kao istodobno natjecanje parova i natjecanje klubova. Za svaku mlađu dobnu kategoriju organizirati će se niz od tri turnira, dok će seniori i seniorke odigrati jedan turnir. Natjecanje započinje već ovog vikenda 22./23.5.2021. na terenima odbojke na pijesku na Jarunu (malo jezero) u kategoriji najmlađih kadetkinja i juniorki. Više informacija dostupno je linku odbojke na pijesku.

21. 5. 2021.
 
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 1. prosinca 2022., 10,47
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem