Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
ODBOJKA NA PIJESKU  
 
LJETO NA SAVI - TURNIR GRADSKIH ČETVRTI U ODBOJCI NA PIJESKU
Planirani raspored turnira Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku:
1. turnir: 16. lipnja 2019.
2. turnir: 29. lipnja 2019.
3. turnir: 14. srpnja 2019.
4. turnir: 20. srpnja 2019.
5. turnir: 31. kolovoza/1. rujna 2019.

NATJECANJA - ODBOJKA NA PIJESKU
  Trenutni poredak Prvenstva Zagreba
  Prvenstvo Zagreba - 1. turnir (rezultati)
  Prvenstvo Zagreba - 2. turnir (rezultati)
  Prvenstvo Zagreba - 3. turnir (rezutati)
  Propisnik Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
 
OBRASCI - ODBOJKA NA PIJESKU
  Obrazac za kolektivnu licencu
  Zahtjev za registraciju igrača odbojke na pijesku
 
Trijumfalni povratak Martine Božić na trećem turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Trijumfalni povratak Martine Božić na trećem turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku 

U nedjelju, 14. srpnja na pješčanim terenima u Sigetu održan je treći turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Turnir je posebno obilježio povratnički nastup nekadašnje prvakinje Hrvatske u odbojci na pijesku Martine Božić. Nakon nekoliko godina majčinske stanke, Martina se vratila odbojci na pijesku i u paru s Emom Prenc suvereno osvojila treći po redu turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku.

16. 7. 2019.
Gala - male lopte
Valentina i Sara pokorile Mokronog!
Valentina i Sara pokorile Mokronog!
Valentina Vrbanc i Sara Radanović na jakom međunarodnom turniru u Mokronogu (Slovenija), održanom pod okriljem MEVZA-e, osvojile su najsjajnije odličje. Filip Silić i Marin Jerčić osvojili su 9. mjesto, dok Josip Pribanić i Nikola Ščerbakov nisu uspjeli izboriti glavni turnir.

Proteklog vikenda u Mokronogu se odigrao jaki međunarodni MEVZA turnir u odbojci na pijesku. Turnir se igrao u ženskoj i muškoj konkurenciji, a u svakoj je, u glavnom turniru, nastupilo 12 parova. Hrvatsku su u ženskoj konkurenciji predstavljale Valentina Vrbanc i Sara Radanović, članice KOP-a Siget, dok su nas u muškoj konkurenciji predstavljali Filip Silić (KOP Opatija) i Marin Jerčić (KOP Zagreb), te Josip Pribanić i Nikola Ščerbakov, također članovi KOP-a Siget. Valentina i Sara su, kao i Filip i Marin, imali pravo izravnog nastupa u glavnom turniru, dok su Josip i Nikola kroz kvalifikacije pokušali doći do glavnog turnira. Na žalost, u kvalifikacijama su tijesno poraženi od austrijskog para Grasserbauer/Kandolf.

Više pročitajte ovdje.

16. 7. 2019.
 
Održan drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Održan drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku 

U subotu, 29. lipnja na pješčanim terenima na malom jarunskom jezeru održan je drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Nastupilo je ukupno 20 parova u 4 različite kategorije. Nakon drugog turnira u svim kategorijama vodeća mjesta i dalje drže odbojkašice i odbojkaši KOP-a Siget.


FOTOALBUM
3. 7. 2019.
 
Održan prvi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Održan prvi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
U nedjelju, 16. lipnja na pješčanim terenima u Sigetu održan je prvi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Nastupilo je ukupno 16 parova u 5 različitih kategorija. Nakon prvog turnira u svim kategorijama vodeća mjesta drže odbojkašice i odbojkaši KOP-a Siget.
FOTOALBUM
19. 6. 2019.
 
Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku
Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku Nakon duge sezone provedene u sportskim dvoranama, zagrebačke odbojkašice i odbojkaši sele se na pješčane terene gdje će ovog vikenda započeti Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku za sve uzrasne kategorije. Natjecanje za svaku kategoriju provest će se kao niz od 5 zasebnih turnira u slijedećim terminima:
16./17.6.2019.
29./30.6.2019.
6./7.7.2019.
20./21.7.2019.
31.8./1.9.2019.

Parovi se za pojedini turnir mogu prijaviti najkasnije do srijede u tjednu održavanja turnira do 23:59 na adresu elektroničke pošte onp@zos.hr 

Na 1. turniru koji će se održati u nedjelju, 16.6.2019. godine na terenima odbojke na pijesku u Sigetu nastupiti će najmlađe kadetkinje (9:15-10:30), kadetkinje (9:15-11:00), mlađe kadetkinje (10:30-16:00), seniori (10:30-13:00) i seniorke (12:00-16:00)

15. 6. 2019.
 
Vikend odbojke na pijesku u Sigetu
Vikend odbojke na pijesku u SigetuNa pješčanim terenima u zagrebačkom naselju Siget u subotu i nedjelju, 25. i 26. svibnja održan je svojevrstan vikend odbojke na pijesku. U subotu je odigran drugi turnir Siget Mix Lige, a u nedjelju su odigrana čak tri turnira za mlađe dobne kategorije. Na turniru u mini odbojci na pijesku zajedno su igrale djevojčice i dječaci. Zasebno je organiziran i turnir za mlađe kadetkinje i kadetkinje te turnir za kadete i juniore. Organizator događanja bio je Klub odbojke na pijesku Siget.
2. 6. 2019.
 
Zaigraj i ti odbojku na pijesku!
Zaigraj i ti odbojku na pijesku!
Uz slogan „Zaigraj i ti odbojku na pijesku uz dvostruke prvake Hrvatske“ zagrebački Klub odbojke na pijesku Siget poziva sugrađane na bavljenje odbojkom na pijesku. Organiziraju edukativne i natjecateljske treninge odbojke na pijesku za djecu i mlade, rekreativne treninge za građane srednje životne dobi te niz rekreativnih turnira u odbojci na pijesku. Posebno su poznati po ligi mješovitih parova – Siget Mix Ligi.

S prvim sunčanim danima stigla nam je i sezona odbojke na pijesku. U Klubu odbojke na pijesku Siget već tradicionalno vrlo ozbiljno rade. Prošle su godine svoj višegodišnji rad okrunili dvostrukim (ženskim i muškim) naslovom prvaka Hrvatske u odbojci na pijesku. Ove su se godine odlučili posebno posvetiti predstavljanju odbojke na pijesku sugrađanima – počevši od djece vrtićke dobi pa sve do ljudi u zrelim godinama.

Više pročitajte ovdje.

15. 5. 2019.
Gala - male lopte
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 16. srpnja 2019., 23,15
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem