Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
ODBOJKA NA PIJESKU  
 
LJETO NA SAVI - TURNIR GRADSKIH ČETVRTI U ODBOJCI NA PIJESKU
Planirani raspored turnira Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku:
1. turnir: 16. lipnja 2019.
2. turnir: 29. lipnja 2019.
3. turnir: 14. srpnja 2019.
4. turnir: 20. srpnja 2019.
5. turnir: 31. kolovoza/1. rujna 2019.

NATJECANJA - ODBOJKA NA PIJESKU
  Ukupni poredak Prvenstva Zagreba
  Prvenstvo Zagreba - 1. turnir (rezultati)
  Prvenstvo Zagreba - 2. turnir (rezultati)
  Prvenstvo Zagreba - 3. turnir (rezutati)
  Prvenstvo Zagreba - 4. turnir (rezutati)
  Prvenstvo Zagreba - 5. turnir (rezutati)
  Propisnik Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
 
OBRASCI - ODBOJKA NA PIJESKU
  Obrazac za kolektivnu licencu
  Zahtjev za registraciju igrača odbojke na pijesku
 
Održana završnica Siget Mix Lige
Održana završnica Siget Mix Lige 

U subotu, 31. kolovoza održana je završnica Siget Mix Lige 2019. – niza od 4 turnira mješovitih dvojki u odbojci na pijesku. Na završnom turniru nastupilo je čak 13 parova. O pobjedniku turnira, ali i ukupnom pobjedniku Lige, odlučeno je tek u trećem setu finalne utakmice. Lorena Bosnar i Hrvoje Zelenika rezultatom 2:1 (15:21, 21:19, 15:8) savladali su izravne konkurente za ukupni naslov Emu Prenc i Svibora Doleneca.

2. 9. 2019.
Gala - male lopte
Ljeto na Savi - Final Four turnira gradskih četvrti u odbojci na pijesku
Ljeto na Savi - Final Four turnira gradskih četvrti u odbojci na pijeskuNa terenima odbojke na pijesku na južnoj strani Save kod Mosta slobode održan je Final four Turnir gradskih četvrti u odbojci na pijesku za mješovite trojke koji se odigravao u sklopu manifestacije Ljeto na Savi. Na turniru je sudjelovalo 11 ekipa zagrebačkih gradskih četvrti i to:  Jordanovac, Peščenica, Sesvete, Srednjaci, Sveti Duh, Trnje te dvije ekipe iz Španskog i tri ekipe iz Sigeta. Nakon ligaškog dijela natjecanja Final four osigurale su ekipe Siget, Siget 3, Sesvete i Špansko. Jučerašnji dan pokazao se najsretnijim za ekipu Sigeta koja je s uvjerljivih 2:0 (22:20,21:9) svladala ekipu Siget 3. U borbi za treće mjesto ekipa Sesveta je pobjedom od 2:0 (21:19,21:13) nad ekipom Špansko osigurala brončanu medalju.

Za ekipe su nastupali:

Siget: Valentina Vrbanc, Svibor Dolenec, Dragica Dolenec, Matija Šulc, Ivan Kapetanović i Boris Toka Siget 3: Luka Humski, Ana Visković, Fran Barac, Anamarija Kezerić
Sesvete: Valentino Marković, Siniša Marić, Željka Pelin, Adela Bunjevac, Petar Rilović
Špansko: Zlatko Damjanić, Paula Bošković, Igor Zajc, Sven Janković, Mihael Banović, Marija Magdalena Petričević

Fotogalerija

2. 9. 2019.
 
Završeno Prvenstvo Zagreba 2019 u odbojci na pijesku
Završeno Prvenstvo Zagreba 2019 u odbojci na pijesku
U nedjelju, 01. rujna 2019. godine na pješčanim terenima KOP Siget održan je 5. završni turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Tijekom ljetnih mjeseci pjeskaši i pjeskašice Grada Zagreba odmjeravali su snage u najatraktivnijem ljetnom sportu. Natjecanje je započelo u lipnju te kroz pet turnira polučilo ponajbolje parove i klubove za 2019. godinu.

Ovogodišnji klupski pobjednici u svim dobnim kategorijama su igrači i igračice KOP Siget.

Ukupni poredak parova:

Najmlađe kadetkinje
1. Nakani/Viličić
2. Kraljević/Žaknić
3. Jukić/Šulc
Mlađe kadetkinje
1. Ancić/Žugec
2. Grginić/Kovačević
3. Cerić/Harjač
Kadetkinje
1. Huzek/Mihaljek
2. Čuček/Papak
3. Orlić/Papak
Seniorke
1. Kezerić/Krmpotić
2. Skorin/Žmire
3. Krivić/Poljičak
Seniori
1. Matić/Šprem
2. Barac/Humski
3. Boršić/Roljić

Za kraj sezone naše seniore i seniorke očekuje završni turnir Otvorenog prvenstva Hrvatske koji će se održati u Zagrebu na novoizgrađenim terenima KOP Vrapče od 6. do 8. rujna 2019. godine.

Također, u subotu 07. rujna održat će se Turnir u odbojci na pijesku „Ljeto na Savi“ . Turnir je za sve dobne kategorije te je prijave potrebno izvršiti do sutra, utorka 03. rujna 2019., na zagrebacki.odbojkaski.savez@gmail.com.

Fotogalerija.

2. 9. 2019.
 
Kezerić/Krmpotić i Humski/Matić najbolji na četvrtom turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Kezerić/Krmpotić i Humski/Matić najbolji na četvrtom turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijeskuU subotu, 20. srpnja na pješčanim terenima u Sigetu održan je i četvrti turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku za seniore. Na turniru je nastupilo 6 ženskih i 4 muška para. Nakon kraće rezultatske krize, Anamarija Kezerić i Paula Krmpotić ponovo su pronašle svoju staru igru i osvojile ovaj turnir. Kod muškaraca u vrlo iskusnoj konkurenciji do zlata su došli Luka Humski i Ivan Matić.
21. 7. 2019.
 
Trijumfalni povratak Martine Božić na trećem turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Trijumfalni povratak Martine Božić na trećem turniru Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku 

U nedjelju, 14. srpnja na pješčanim terenima u Sigetu održan je treći turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Turnir je posebno obilježio povratnički nastup nekadašnje prvakinje Hrvatske u odbojci na pijesku Martine Božić. Nakon nekoliko godina majčinske stanke, Martina se vratila odbojci na pijesku i u paru s Emom Prenc suvereno osvojila treći po redu turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku.

16. 7. 2019.
 
Valentina i Sara pokorile Mokronog!
Valentina i Sara pokorile Mokronog!
Valentina Vrbanc i Sara Radanović na jakom međunarodnom turniru u Mokronogu (Slovenija), održanom pod okriljem MEVZA-e, osvojile su najsjajnije odličje. Filip Silić i Marin Jerčić osvojili su 9. mjesto, dok Josip Pribanić i Nikola Ščerbakov nisu uspjeli izboriti glavni turnir.

Proteklog vikenda u Mokronogu se odigrao jaki međunarodni MEVZA turnir u odbojci na pijesku. Turnir se igrao u ženskoj i muškoj konkurenciji, a u svakoj je, u glavnom turniru, nastupilo 12 parova. Hrvatsku su u ženskoj konkurenciji predstavljale Valentina Vrbanc i Sara Radanović, članice KOP-a Siget, dok su nas u muškoj konkurenciji predstavljali Filip Silić (KOP Opatija) i Marin Jerčić (KOP Zagreb), te Josip Pribanić i Nikola Ščerbakov, također članovi KOP-a Siget. Valentina i Sara su, kao i Filip i Marin, imali pravo izravnog nastupa u glavnom turniru, dok su Josip i Nikola kroz kvalifikacije pokušali doći do glavnog turnira. Na žalost, u kvalifikacijama su tijesno poraženi od austrijskog para Grasserbauer/Kandolf.

Više pročitajte ovdje.

16. 7. 2019.
 
Održan drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Održan drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku 

U subotu, 29. lipnja na pješčanim terenima na malom jarunskom jezeru održan je drugi turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku. Nastupilo je ukupno 20 parova u 4 različite kategorije. Nakon drugog turnira u svim kategorijama vodeća mjesta i dalje drže odbojkašice i odbojkaši KOP-a Siget.


FOTOALBUM
3. 7. 2019.
Gala - male lopte
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 27. travnja 2020., 10,27
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem