Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
ODBOJKA NA PIJESKU  
 

NATJECANJA - ODBOJKA NA PIJESKU
  Rezultati - juniori
  Rezultati - juniorke
  Rezultati - kadeti
  Rezultati - kadetkinje
  Rezultati - mlađi kadeti
  Rezultati - mlađe kadetkinje
  Rezultati - najmlađe kadetkinje
  Kalendar natjecanja u odbojci na pijesku 2024
  Propisnik Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
 
OBRASCI - ODBOJKA NA PIJESKU
  Obrazac za kolektivnu licencu
  Zahtjev za registraciju igrača odbojke na pijesku
 
Zadnji tjedan lipnja okupio pjeskaše svih mlađe dobnih kategorija.
Zadnji tjedan lipnja okupio pjeskaše svih mlađe dobnih kategorija.Najmlađe kadetkinje krenule su prve, u nedjelju 23. lipnja na pješčanim terenima Siget. Okupilo se ukupno 12 parova. Pobjednice prvog turnira Tara Radojičić i Ena Guina (KOP Siget) ni ovaj put nisu dozvolile iznenađenje te su bez većih problema došle do finala u kojem su bile boje od para Duvnjak /Klepić (ŽKOP Jarun). Par Ivezić/Premec (KOP Zagreb) ovaj put se borio za broncu koju je i osvojio pobijedivši par Smoljan/Ferderber (ŽKOP Jarun).

3. turnir mlađih kadeta odigrao se isti dan te je par kojeg čine Mak Glavaš i Pavao Mišin rezultatom 2:0 bio uspješniji od svojih kolega iz KOP Zagreb Luke Galovića i Bojana Brkića.

Svoj treći turnir odigrale su i mlađe kadetkinje na pješčanim terenima Vrapče. Pobjednice prošlog turnira Iskra Aralica i Ema Duvnjak ovaj put morale su se zadovoljiti srebrnom medaljom. Naime, u finalnom susretu s druge strane mreže dočekale su ih Tara Radojičić i Dora Golub koje su odnijele pobjedu 2:1 (18:21, 21:16, 15:9). Sara Gulin i Ema Marić bile su bolje od velikogoričkog para Pocrnić, sestara Nike i Petre, protiv kojih su slavile s 2:0 (21:18, 23:22).

Tereni na Jarunu ugostili su ponajbolje zagrebačke kadete i kadetkinje. Toni Mišura i Oliver Škorić Budimir osvojili su 2. ovogodišnji turnir u kadetskom uzrastu pobijedivši u finalu Jakova Rosandića i Svena Edera rezultatom 2:0 (21:10, 21:9). Borba za broncu otišla je u 3. set u kojem su Juraj Baldaš i Dario Pavlešev (KOP Velika Gorica) bili bolji od Ante Bagarića i Matea Medvidovića (KOP Zagreb) s 2:1 (21:10, 21:23, 15:5).

Kadetkinje su u 2. turniru imale teži put, s više utakmica do plasmana u završnicu. Lena Jakopčević se opet našla sa zlatom oko vrata ali ovaj put joj je partnerica bila Tia Maria Rašić. U finalu su bile bolje od Ane Hanžić i Sonje Bobić rezultatom 2:1 (21:18, 13:21, 15:11). Iskra Aralica i Ema Duvnjak okitile su se broncom.

Tjedan na pijesku završio je s juniorima i juniorkama koji su odigrali svoj 1. ovogodišnji turnir. Nakon osvojenog kadetskog turnira par Mišura/Škorić ponovno je u finalu pobijedio par Rosandić/Eder. U borbi za 3. mjesto Marin Dacer i Damjan Cvitanović bili su bolji u dva seta od Ante Bagarića i Matea Medvidovića. Kod juniorki na postolju su kao i kod kadetkinja sa zlatom oko vrata stale par Rašić/ Jakopčević a srebrne su bile Hanžić/Bobić. Treće mjesto pripalo je paru Novak/Golub.

1. 7. 2024.
Krenula nova sezona odbojke na pijesku za mlađe dobne kategorije
Krenula nova sezona odbojke na pijesku za mlađe dobne kategorijeZavršetkom klupskih natjecanja u dvorani mladi igrači i igračice zagrebačkih klubova sele se na pijesak. Proteklog vikenda pješčani tereni u Vrapču bili su domaćin prvog turnira u novoj sezoni, a sezona je otvorena natjecanjem u kategoriji mlađih kadeta i mlađih kadetkinja.

Mlađe kadetkinje natjecale su se u dva natjecateljska dana, ukupno 18 prijavljenih parova. Za prvi turnir najspremnije su bile Sara Gulin i Ema Marić (KOP Zagreb/ŽKOP Jarun) koje su u finalu svladale Iskru Aralica i Emu Duvnjak (ŽKOP Jarun) rezultatom 2:0 (21:19, 21:19). Kako par Kalinski/Horvat zbog kadetskih kvalifikacija nije mogao nastupiti u nedjelju par Nika i Petra Pocrnić (KOP Velika Gorica) osigurale su brončanu medalju i prve bodove za svoj klub.

U nedjelju su se u natjecanje uključili i mlađi kadeti. Od 7 prijavljenih parova kluba KOP Zagreb u finalu su se susreli par Rosandić/Eder i Mišin/Jonjić. Uzbudljivo i napeto finale pripalo je paru Mišin/Jonjić i to rezultatom 2:1 (19:21, 21:19, 15:13). U susretu za 3. mjesto Marin Dacer i Patrick Petričec u dva seta bili su bolji od para Medvidović/Bakić D.

20. 5. 2024.
 
Održana dodjela odličja za najbolje parove mlađih dobnih kategorija Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku 2023
Održana dodjela odličja za najbolje parove mlađih dobnih kategorija Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku 2023
U subotu se na terenima RSC Jarun održala svečana podjela odličja za ponajbolje parove mlađih dobnih kategorija u odbojci na pijesku. Od početka lipnja do početka rujna mladi odbojkaši i odbojkašice kroz tri turnira za svaku uzrasnu kategoriju brusili su svoje odbojkaške vještine i borili se za ukupni poredak sezone.


Najmlađe kadetkinje
    

1. mjesto: Ana Micek / Antonia Bagarić
2. mjesto: Franka Škugor / Sara Gulin
3. mjesto: Luna Milašinović / Tena Butorac

Mlađe kadetkinje

1. mjesto: Ana Hanžić / Lena Jakopčević
2. mjesto: Helena Furčić / Sonja Bobić
3. mjesto: Ana Micek / Tara Radoš   

Mlađi kadeti

1. mjesto: Karlo Gulin / Patrick Petričec
2. mjesto: Jakov Rosandić / Ante Bagarić   
3. mjesto: Mateo Medvidović / Sven Eder

Kadetkinje     

1. mjesto: Ana Hanžić / Lena Jakopčević
2. mjesto: Marija Piškor / Tara Kčira  
3. mjesto: Anja Čaklović / Jana Jukić 

Do sljedeće sezone i novih pješčanih izazova našim mladim pjeskašima želimo uspješnu sezonu u dvoranskoj odbojci.

11. 9. 2023.
 
U petak završilo Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku za mlađe dobne kategorije
U petak završilo Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku za mlađe dobne kategorijeU petak 1. rujna 2023. godine odigrale su se zadnje utakmice Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku za sezonu 2023.

RSC Jarun, domaćin završnih turnira za mlađe dobne kategorije, donio je nove uzbudljive utakmice za kraj ovogodišnje sezone odbojke na pijesku. Kod mlađih kadeta par Gulin/Petričec ponovio je uspjeh iz kadetske kategorije i uzeo zlato, a sjajne Ana Hanžić i Lena Jakopčević okitile su se zlatom u mlađe kadetskoj i kadetskoj kategoriji.

Mlađi kadeti:

Za 3. mjesto: Šakota T./Bilušić B. - Medvidović M./Eder S. 2:1 (21:13, 17:21, 15:13)
Za 1. mjesto: Gulin K./Petričec P. - Rosandić J./Bagarić A. 2:0 (21:9, 21:11)

1. Karlo Gulin/Patrick Petričec
2. Jakov Rosandić/Ante Bagarić
3. Borna Bilušić/Tadej Šakota

Mlađe kadetkinje:

Za 3. mjesto: Micek A./Radoš T. - Aralica I./Duvnjak E. 2:1 (21:19, 21:19, 15:10)
Za 1. mjesto: Hanžić A./Jakopčević L. - Furčić H./Bobić S. 2:0 (21:9, 21:11)

1. Ana Hanžić/Lena Jakopčević
2. Helena Furčić/Sonja Bobić
3. Ana Micek/Tara Radoš

Kadetkinje:

Za 3. mjesto: Rašić T. M./Petković J. - Furčić H./Bobić S. 1:2 (21:9,12:21,14:16)
Za 1. mjesto: Hanžić A./Jakopčević L. - Čaklović A./Jukić J. 2:0 (21:15,21:10)

1. Ana Hanžić/Lena Jakopčević
2. Anja Čaklović/Jana Jukić
3. Helena Furčić/Sonja Bobić

 

4. 9. 2023.
 
Ovaj tjedan na RSC Jarun završni turniri Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Ovaj tjedan na RSC Jarun završni turniri Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku
Pješčani tereni odbojke na pijesku RSC Jarun ovoga su tjedna domaćin završnih turnira Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku za mlađe dobne kategorije.

Završnica je krenula jučer s natjecanjem za najmlađe kadete i najmlađe kadetkinje. Svoje natjecanje su završili najmlađi kadeti u kojem je par Mateo Medvidović/Sven Eder ponovno pokazao svoju dominaciju na pijesku i okitio se trećim zlatom ove sezone. Oni su, nakon nešto lošije odigranog prvog seta, rezultatom 2:1 (14:16, 15:12, 15:8) svladali par Ante Bagarić/Jakov Rosandić. U borbi za treće mjesto Pavao Mišin i Niko Pelin bili su bolji od Maka Glavaša i Luke Galovića.

Danas su na rasporedu završne utakmice za najmlađe kadetkinje te turnir za kadetkinje. Ukoliko vremenske prilike dopuste u srijedu sa svojim djelom završnog turnira kreću mlađe kadetkinje i kadeti, a u četvrtak se mlađim kadetkinjama i njihovoj završnici pridružuju i mlađi kadeti.

29. 8. 2023.
 
Održan i 2. turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku za najmlađe kadete/kinje i kadete/kinje
Održan i 2. turnir Prvenstva Zagreba u odbojci na pijesku za najmlađe kadete/kinje i kadete/kinje
27. i 28. lipnja održan je i 2. turnir Prvenstva Zagreba za najmlađe kadete/kinje i kadete/kinje. Kod najmlađih kadeta par Medvidović/Eder ponovio je uspjeh sa prethodnog turnira i ponovo stajao na najvišem postolju. Najmlađe kadetkinje Ana Micek i Antonia Bagarić ovog puta su se popele jednu stepenicu više pobjedivši u finalu par Milašinović/Butorac, dok su u borbi za 3. mjesto Franka Škugor i Sara Gulin slavile protiv para Cindrić/Smoljan.

Pobjednice 1. kadetskog turnira Marija Piškor i Tara Kčira ovoga puta zaustavljene su u polufinalu od para Čaklović/Jukić, ali su u borbi za 3. mjesto protiv para Kapusta/Srhoj ipak uspjele osigurati postolje, dok su Ana Hanžić i Lena Jakopčević zasluženo ponijele titulu najboljih i preuzele vodstvo u ukupnom poretku ispred para Piškor/Kčira.

Kod kadeta Tadej Šakota i Andrej Božić ponovo su se našli na postolju, ali ovaj put sa najsjajnijim odličjem.

Najmlađi kadeti:
1. Mateo Medvidović / Sven Eder
2. Luka Galović / Josip Jakobović
3. Mak Glavaš / Pavo Mišin

Najmlađe kadetkinje:
1. Ana Micek / Antonia Bagarić
2. Luna Milašinović / Tena Butorac
3. Franka Škugor / Sara Gulin

Kadeti:
1. Tadej Šakota / Andrija Božić
2. Karlo Gulin / Damjan Cvitanović
3. Alan Kaplan / Ivan Kovačević

Kadetkinje:
1. Ana Hanžić / Lena Jakopčević
2. Anja Čaklović / Jana Jukić
3. Marija Piškor / Tara Kčira

29. 6. 2023.
 
Krenulo Prvenstvo Zagreba za najmlađe kadete/kinje i kadete/kinje
Krenulo Prvenstvo Zagreba za najmlađe kadete/kinje i kadete/kinje

Nastavlja se Prvenstvo Zagreba u odbojci na pijesku. Proteklog vikenda snage su odmjerili najmlađi pjeskaši te kadeti i kadetkinje. Na prvom, od ukupno tri turnira, ostvaren je sljedeći poredak:
Najmlađi kadeti:
1. Mateo Medvidović / Sven Eder
2. Mak Glavaš / Niko Pelin
3. Marko Jonjić / Josip Jakobović

Najmlađe kadetkinje:
1. Franka Škugor / Sara Gulin
2. Ana Micek / Antonia Bagarić
3. Tara Radojičić / Ena Guina
Kadeti:
1. Jakov Šitum / Karlo Gulin
2. Alan Kaplan / Ivan Kovačević
3. Tadej Šakota / Andrija Božić

Kadetkinje:
1. Marija Piškor / Tara Kčira
2. Ana Hanžić / Lena Jakopčević
3. Anja Čaklović / Mia Senčar
19. 6. 2023.
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 8. srpnja 2024., 17,18
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem