Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
 
HealthCard
ODBOJKA NA PIJESKU  
 
OBRASCI - ODBOJKA NA PIJESKU
  Obrazac za kolektivnu licencu
  Obrazac za prijavu natjecanja mlađih dobih kategorija
  Zahtjev za registraciju igrača odbojke na pijesku
 
Zaigraj i ti odbojku na pijesku!
Zaigraj i ti odbojku na pijesku!
Uz slogan „Zaigraj i ti odbojku na pijesku uz dvostruke prvake Hrvatske“ zagrebački Klub odbojke na pijesku Siget poziva sugrađane na bavljenje odbojkom na pijesku. Organiziraju edukativne i natjecateljske treninge odbojke na pijesku za djecu i mlade, rekreativne treninge za građane srednje životne dobi te niz rekreativnih turnira u odbojci na pijesku. Posebno su poznati po ligi mješovitih parova – Siget Mix Ligi.

S prvim sunčanim danima stigla nam je i sezona odbojke na pijesku. U Klubu odbojke na pijesku Siget već tradicionalno vrlo ozbiljno rade. Prošle su godine svoj višegodišnji rad okrunili dvostrukim (ženskim i muškim) naslovom prvaka Hrvatske u odbojci na pijesku. Ove su se godine odlučili posebno posvetiti predstavljanju odbojke na pijesku sugrađanima – počevši od djece vrtićke dobi pa sve do ljudi u zrelim godinama.

Više pročitajte ovdje.

15. 5. 2019.
Gala - male lopte
KOP Siget dvostruki prvak Hrvatske u odbojci na pijesku
KOP Siget dvostruki prvak Hrvatske u odbojci na pijeskuProteklog vikenda na Jarunu je održano završno okupljanje 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku. Nakon dva dana lijepe odbojke i promjenjivog vremena, zagrebački Klub odbojke na pijesku Siget trijumfirao je i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. U ženskoj ga konkurenciji prate HAOK Žal Banjole na drugom i KOP Žnjan na trećem mjestu, dok je kod muškaraca KOP Žnjan zahvaljujući tek lošijem količniku setova na drugom mjestu, a treće je mjesto pripalo KOP-u Čazma. Od zagrebačkih klubova na natjecanju su unastupili još i KOP Zagreb i KOP Jarun. KOP Zagreb je zauzeo 4. mjesto i u ženskoj i u muškoj konkurenciji, dok je KOP Jarun bio 5. u muškoj, a 7. u ženskoj konkurenciji.
27. 8. 2018.
 
KOP Siget vodeći u 1. hrvatskoj ligi u odbojci na pijesku
KOP Siget vodeći u 1. hrvatskoj ligi u odbojci na pijesku
U subotu, 28. i nedjelju, 29. srpnja na zagrebačkom Jarunu odigrano je prvo okupljanje 1. hrvatske lige u odbojci na pijesku. Ligu igra 5 muških i 7 ženskih klubova. Nakon odigrane prve polovice lige, zagrebački KOP Siget vodeći je i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Osim Sigeta, Zagreb ima još 2 prvoligaša: KOP Jarun i KOP Zagreb. Nakon prvog dijela Lige, KOP Zagreb zauzeo je 4. mjesto i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, a KOP Jarun 5. mjesto u muškoj, a 6. u ženskoj konkurenciji.
1. 8. 2018.
 
Siget mix liga u odbojci na pijesku – intervju s voditeljicom Lige Emom Prenc
Siget mix liga u odbojci na pijesku – intervju s voditeljicom Lige Emom PrencS porastom temperatura u termometru odbojkaši uobičajeno parket zamjenjuju pijeskom. Prvenstvo Hrvatske u dvoranskoj odbojci nedavno je okončano zanimljivim finalnim susretima i sada polako dolazi vrijeme za odbojku na pijesku. Zagrebački Klub odbojke na pijesku Siget najavljuje vrlo zanimljiv projekt lige mješovitih parova u odbojci na pijesku. Više informacija o samom natjecanju i kako je do njega došlo saznali smo u razgovoru s voditeljicom Siget mix lige i višestrukom klupskom i pojedinačnom prvakinjom Hrvatske u odbojci na pijesku Emom Prenc.
14. 4. 2018.
 
Klupsko prvenstvo Grada Zagreba u odbojci na pijesku za mlađe dobne kategorije
Klupsko prvenstvo Grada Zagreba u odbojci na pijesku za mlađe dobne kategorije
Nakon uspješne sezone zagrebačkih klubova u dvoranskoj odbojci igrači i igračice sele se na terene odbojke na pijesku. Ovaj vikend, 10 i 11. lipnja, na terenima odbojke na pijesku u Vrapču, Sigetu te kod malog jezera na Jarunu, najmlađe kadetkinje, najmlađi kadeti i kadetkinje zagrebačkih klubova otvaraju sezonu Prvenstva Grada Zagreba za mlađe dobne kategorije koje organizira Zagrebački odbojkaški savez.

Sve rezultate u odbojci na pijesku možete pratiti na stranicama Zagrebačkog odbojkaškog saveza pod linkovima Natjecanja - odbojka na pijesku s lijeve strane izbornika. Rezultati će se objavljivati na kraju svakog okupljanja.

Raspored utakmica najmlađih kadetkinja pogledajte ovdje
Raspored utakmica najmlađih kadeta pogledajte ovdje.
Raspored utakmica kadetkinja pogledajte ovdje.

9. 6. 2017.
 
Humanitarni turnir u odbojci na pijesku Slaven 2013
Humanitarni turnir u odbojci na pijesku Slaven 2013Već četvrtu godinu za redom Odbojkaški klub Gorica organizira humanitarni turnir u odbojci na pijesku Slaven. Ovogodišnje izdanje turnira održat će se od 28. do 30. lipnja na terenu za odbojku na pijesku uz OŠ Eugena Kumičića u Velikoj Gorici. Ovogodišnji turnir organiziran je za mješovite parove, a igrat će se kupskim sustavom jednostruke ili dvostruke eliminacije ovisno o broju prijavljenih parova. Muško-ženske parove moguće je prijaviti do srijede, 26. lipnja u ponoć. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 150 kuna i u potpunosti ide u humanitarne svrhe, donirat će se Udruzi za rekreaciju, rehabilitaciju i edukaciju osoba s invaliditetom uz pomoć konja HIRON. Kako se prijaviti, pročitajte u nastavku.
24. 6. 2013.
 
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 24. svibnja 2019., 8,38
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem