Zagrebački odbojkaški savez
   
 
Odbojkaški kamp Poreč
GRADSKE SELEKCIJE  
 
Odbojkašice srebrne na Turniru 4 grada u Ljubljani
Odbojkašice srebrne na Turniru 4 grada u Ljubljani 

Od 25.-28.6.2022. godine, Ljubljana je bila domaćin tradicionalnog, 25. po redu, Turnira 4 grada na kojem se mladi sportaši (2006. i mlađi) iz Bratislave, Budimpešte, Ljubljane i Zagreba natječu u šest sportova: atletici, stolnom tenisu, ženskoj košarci, ženskoj odbojci, muškom rukometu i muškom nogometu. Radi se o sportskom projektu gradskih uprava četiri grada kojem je cilj upoznavanje kulturno-povjesnih znamenitosti grada domaćina, te jačanje prijateljstva, ne samo mladih sportaša, već i gradskih uprava. 

 

U tri dana natjecanja, pomlađena ženska odbojkaška selekcija Grada Zagreba ostvarila je dvije pobjede (Budimpešta, Bratislava) i jedan poraz (Ljubljana) i osvojila 2. mjesto. Veliki je to uspjeh mladih odbojkašica od kojih će većina i sljedeće godine imati priliku pokazati svoj napredak na ovom turniru, a čiji će domaćin biti Grad Zagreb. Za selekciju su nastupile Maša Antolić, Iva Lucija Caušević, Anamarija Čižmar, Franka Golemac, Antonija Gulin, Tara Horvat, Tara Kčira, Korina Kovač, Jana Gita Kovačević, Nika Marušić, Marija Piškor i Tia Maria Rašić.

 

Odlični rezultati zagrebačkih sportaša i u ostalim sportovima, osigurali su da Grad Zagreb i ove godine bude prvi u ukupnom plasmanu. 

 

28. 6. 2022.
U16 selekcija Grada Zagreba otputovala na turnir u Anconu
U16 selekcija Grada Zagreba otputovala na turnir u Anconu

Perspektivne mlade odbojkašice Grada Zagreba okupljene u U16 selekciju danas su otputovale na 28. Easter Volley memorial Flavio Brasili koji se održava u periodu 14.-16. 04.2022. u talijanskoj Anconi. U tri natjecateljska dana naše mlade odbojkašice odmjerit će snage s ponajboljim talijanskim ekipama.Boje selekcije Grada Zagreba, vođene trenericom Marijom Anzulović, braniti će: Anamarija Čižmar, Marija Piškor, Marija Mohorović, Iva Perić, Tara Horvat, Tia Maria Rašić, Franka Golemac, Ana Hanžić, Nina Srhoj, Blanka Šimović, Maša Matošić i Sara Straža.

13. 4. 2022.
 
Održan Turnir 4 grada Zagreb 2017
Održan Turnir 4 grada Zagreb 2017
Grad Zagreb je od 29. lipnja do 2. srpnja 2017. bio domaćin Turnira 4 grada, 22. redovitog godišnjeg susreta sportske mladosti srednjoeuropskih metropola Bratislave, Budimpešte, Ljubljane i, od 2008., Zagreba.

Turnir 4 grada s gotovo 400 sportašica i sportaša mlađih od 17 godina, koji se natječu u šest sportova: atletici (djevojke i dječaci), košarci (djevojke), nogometu (dječaci), odbojci (djevojke), stolnom tenisu (djevojke i dječaci) i rukometu (dječaci), znatno nadmašuje dimenziju sportske priredbe. Zbližavanje mladih ljudi iz četiri velegrada, četverodnevno druženje i izvan sportskih terena, te upoznavanje s kulturološkim znamenitostima, ali i životom grada domaćina, jednako su važni kao i sportska postignuća. Taj i takav pristup, koji je prerastao u tradiciju, daje posebnu čar ovoj prekrasnoj sportskoj i društvenoj manifestaciji.

U odbojkaškom dijelu natjecanja turnir je otvoren susretom između Zagreba i Ljubljane u kojem su mlade igračice Zagreba upisale prvu pobjedu rezultatom 3:0. U drugom danu natjecanja uvjerljivom pobjedom nad ekipom Budimpešte osigurala se medalja, a utakmica s ekipom Bratislave odlučivala je o njenom sjaju. Nažalost, ekipa Bratislave pokazala se prejakom za našu ekipu te su zagrepčanke na ovogodišnjem izdanju Turnira 4 grada osvojile srebrnu medalju izgubivši od protivnica 3:1.

Našu gradsku selekciju u godištu 2001. i mlađe, sastavljenu od ponajboljih igračica zagrebačkih klubova činile su: Iva Pažin, Marta Pekvarić, Jana Pekvarić, Antonela Crvenković, Magdalena Šilić, Patricija Kiš, Anja Obuljen, Lucija Lilijana Mrše, Mirta Freund, Maša Gašparović, Mia Bilušić i Nika Novak-Stanko.

4. 7. 2017.
 
politika kolačića     politika privatnosti   zadnja promjena: 8. srpnja 2024., 17,18
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Nastavkom pregledavanja ovog web-sjedišta slažete se s korištenjem kolačića. Više o zaštiti podataka i pravilima privatnosti možete pročitati u našoj politici privatnosti i politici kolačića. Razumijem